• Klub

Pojď hrát hokej na Brumovském stadionu

25. 11. 2022 / Jaroslav Vaněk

Pojď hrát hokej za podpory Český hokej

V pátek 25.11.2022 na ZS v Brumově-Bylnici zavítalo celkem 12 nových tváří.

V pátek 25.11.2022 se na našem Zimním stadionu v Brumově-Bylnici uskutečnila náborová akce - Pojď hrát hokej v rámci akce Týden hokeje. Akce byla z naší strany propagovaná osobními návštěvami našich trenérů na základních školách a mateřských školkách, využili jsme všechna dostupná média a propagovali akci v nástěnkách v okolních městech a vesnicích.

Úvod akce, který začal v 18:00 hod., byl věnován prvnímu kontaktu s rodiči a jejich dětmi v prostoru zimního stadionu. Děti si v té době mohly vyzkoušet jaké to je být hokejistou a to přímo v šatnách našich hráčů. Vyzkoušeli si výstroje pod dohledem našich trenérů a mladších a starších žáků. Celý průběh registrace dětí a blok informací pro rodiče o záměru a cílech programu ČS Pojď hrát hokej probíhal v přátelské atmosféře.

Následovala prezentace s konkrétními informacemi o práci s dětmi a mládeží v HC BBSS a o možnostech zapojení se do činností v našem hokejovém klubu.

Po skončení prezentace program pokračoval na ledové ploše. Všichni zúčastnění se přesunuli do hokejových šaten, kde rodičům s obouváním bruslí svým dětem pomáhali naši trenéři. Děti si rozdělili trenéři a asistenti do tří skupin + jedna free zóna. Náplní ukázkového programu pro děti byly pohybové hry…seznámení se s hokejkou a pukem. Úsměv a radostný pokřik dětí provázel celý pobyt na ledové ploše, o čemž svědčí i fotomateriál z akce. Bonbónkem bylo sehrání ukázkového utkání v minihokeji našich nejmenších hokejových nadějí. Ale největší obdiv sklidil maskot Českého hokeje ŤUK, na kterého se lepily všechny včetně našich žáků.

Na závěr celé akce jsme vyfotili závěrečnou fotku, poděkovali dětem i rodičům za jejich nasazení, radost z pohybu a čas, který strávili s námi. Tým, který zabezpečoval celou akci se skládal z 14 lidí – 6 trenérů, 6 pomocníků z řad žáků a dorostenců a 2 organizační pracovníci. Celé náborové akce se u nás v Brumově-Bylnici zúčastnilo 12 dětí. Je to pro náš klub velký příslib do budoucna, pevně věříme, že akce oslovila děti a rodiče a že se s nimi budeme v budoucnu setkávat na našem zimním stadionu v Brumově-Bylnici.


Fotogalerie

25. 11. 2022
2022_11_25_Pojď hrát hokej

Fotogalerie


AKTUÁLNĚ NA WEBU

Nabídka pro fanoušky a příznivce HC Brumov-Bylnice

18. 4. 2024

Připravili jsme si pro Vás nabídku možného objednání sportovního oblečení a doplňků.

Práce přináší výsledky

15. 4. 2024

Za svou práci na úrovni VTM byl opět nominován náš trenér Jaroslav Vaněk ml. do týmu trenérů, kteří se sjeli společně s talenty Českého hokeje ročníku 2009 „U15" na dva dny do Benešova, kde 13.-14.4.2024 hráči bojovali poprvé v dresech reprezentantů. Nejprve se v sobotu utkaly v rámci turnaje každý s každým týmy Západ, Střed a Východ a v neděli se týmy zúžily po výběru trenérů na 30 hráčů a 4 brankaře, kteří se rozdělili na Západ a Východ a dvakrát se proti sobě utkali.

Poslední závody sezóny v krasobruslení

14. 4. 2024

Poslední závody této sezóny 2023/2024 probíhaly 6. 4. 2024 v Prostějově.