• Klub

Týden hokeje se blíží

15. 11. 2022 / Jan Vaněk

Přijďte v pátek 25.11.2022 od 18:00 hod. na Zimní stadion v Brumově-Bylnici na akci Týden hokeje.

Ve pátek 25.11.2022 od 18:00 hod. budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HC Brumov-Bylnice ve spolupráci s Českým hokejem pořádá na Zimním stadionu v Brumově-Bylnici akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě navíc s sebou domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Jaroslava Vaňka ml. s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Pro účastníky Týdne hokeje je pak připravena ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého hokeje (Český svaz ledního hokeje z. s.), získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje od CCM. Více informací o příspěvku na první hokejovou výstroj najdet zde.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná posedmé po celé České republice a celkově už pojedenácté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 37 000 dětí. Více informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.


AKTUÁLNĚ NA WEBU

POSLEDNÍ BRUSLENÍ VEŘEJNOSTI V LETOŠNÍ SEZÓNĚ

28. 3. 2024

Pátek 29.3.2024 10:00 - 11:30 hodin, Sobota 30.3.2024 13:00 - 15:00 hodin, Neděle 31.3.2024 13:00 - 15:00 hodin

Starší žáci po vydařené první třetině poráží v posledním utkání sezony Uherský Ostroh 10:4

26. 3. 2024

Starší žáci k poslednímu utkání nastoupili v předehrávce v úterý a to na domácím ledě, kde je čekal tým z Uherského Ostrohu. Lepší vstup do utkání jsme si nemohli přát. Hráči makali a hostům nic nedarovali a svým zakončením vyhnali dokonce dvakrát hostujícího brankaře. První třetinu vítězí 7:0 a to rozhodlo o zbylém průběhu utkání. Druhá třetina byla klidnější, ale z naší strany rovněž vítězná, kdy jsme ji vyhráli 3:2. Třetí třetinu jsme si pohlídali, branku jsme sice nevstřelili, ale dvě obdržené v naší brance nezkazily konečnou radost našich hráčů, když zvítězili 10:4. Následovalo focení, loučení se se sezonou a v kabině čekalo od rodičů překvapení v podobě hamburgrů a dalšího občerstvení. Rodičům děkujeme za podporu, kterou svým dětem po celou sezonu dávali. Hráčům gratulujeme ke konečnému 2. místu v soutěži. Skvělá reprezentace našeho klubu.

Turnaj bezpečnostních složek na Moravskoslovenském pomezí je zakončen

25. 3. 2024

Tradiční turnaj bezpečnostních složek v ledním hokeji proběhl v pondělí 25.03.2024 .